Forum Pakistan
New User? Register | Search | Memberlist | Log in
Forum Pakistan - Pakistani Forums
Pakistani forum to discuss Pakistani Media, Siasat, Politics Talk Shows, Khaber Akhbar, Khel, Cricket, Film, Dramas, Songs, Videos, Shairy, Shayari, Pyar Mohabbat ki Kahani, Tourism, Hotels, Fashion, Property, Naukary Gupshup and more.
Watch TV OnlineLive RadioListen QuranAkhbarFree SMS PakistanResults OnlineUrdu EditorLollywoodLive Cricket Score
Government DepartmentsKSE Live RatesUseful LinksJobsOnline GamesCheck EmailPromote us
GEO News LiveGEO NewsDawn News Live TVExpress News

ForumPakistan.com

Bookmark site!


Questions & Problems Here


Bookmark and Share Goto page Previous  1, 2, 3
 
Reply to topic    Forum Pakistan - Pakistani Forums Home » Computer Games
Questions & Problems Here
Author Message
sam53
Games Moderator
Games Moderator


Joined: 20 Feb 2009
Posts: 1221
Location: Lahore

Reply with quote
danish12345 wrote:
kamikazix wrote:
Admin It doesn't works again :? i have download the link you said to me and i have install directX but again it doesn't play Scarface i don't know maybe i have done something wrong can you put some photos to show me how you do it ????

I think ur system requirement don't meet with game requirements
yar ye mera idea hai but sam bro is master. he will give u some way to overcome error :lol:



Go and check your system online.. it will tell you the details why the game is not running.

Code:
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/

Sun Sep 26, 2010 4:13 am View user's profile Send private message
kamikazix
Pak Newbie


Joined: 19 Sep 2010
Posts: 10
Location: athens

Scarface Reply with quote
Admin It said:


Before System Requirements Lab can analyze this computer you need to give your permission to download an ActiveX or Java Plug-in component called SysReqLab.cab, SRLApplet or System Requirements Lab from Husdawg, LLC. For more information about this component, see below. You may need to disable any Pop-up blocker you are using in order to use this service.

Troubleshooting

MORE INFORMATION ABOUT THIS TOOL

•It can only be downloaded with your permission.
•No personal information is collected.
•Easy and fast to download and run.
•Easily removed after analysis performed.
•If you are behind a firewall, you may not have permission to download browser components.
•Your browser's security settings must allow you to install ActiveX/Java Plug-in components.
•The tool is not Spyware or Adware.
Sun Sep 26, 2010 12:43 pm View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
sam53
Games Moderator
Games Moderator


Joined: 20 Feb 2009
Posts: 1221
Location: Lahore

Re: Scarface Reply with quote
kamikazix wrote:
Admin It said:


Before System Requirements Lab can analyze this computer you need to give your permission to download an ActiveX or Java Plug-in component called SysReqLab.cab, SRLApplet or System Requirements Lab from Husdawg, LLC. For more information about this component, see below. You may need to disable any Pop-up blocker you are using in order to use this service.

Troubleshooting

MORE INFORMATION ABOUT THIS TOOL

•It can only be downloaded with your permission.
•No personal information is collected.
•Easy and fast to download and run.
•Easily removed after analysis performed.
•If you are behind a firewall, you may not have permission to download browser components.
•Your browser's security settings must allow you to install ActiveX/Java Plug-in components.
•The tool is not Spyware or Adware.


Simply download the ACTIVEX COMPONENT they are giving. Alow it.
After that it will run. simple
Sun Sep 26, 2010 1:55 pm View user's profile Send private message
danish12345
Full PK Member
Full PK Member


Joined: 29 Aug 2010
Posts: 208
Location: Rawalpindi

Reply with quote
Yes sam bro its working Laughing Laughing

_________________
ALLAH is one.... so obey ALLAH's orders
Mon Sep 27, 2010 11:02 pm View user's profile Send private message Yahoo Messenger
danish12345
Full PK Member
Full PK Member


Joined: 29 Aug 2010
Posts: 208
Location: Rawalpindi

Reply with quote
Sam bro aik problem a gae hai
Kya mai smack down vs raw 2008 computer pe khel sakta ho baqi games ki tarah?
i mean play station emulator buhat slow chalta hai mere computer pe Evil or Very Mad
maza nae ata game ka
mai game khel sakta ho aik proper icon ho game chalane ka jo smack down vs raw 2008 ko baqi games ki tarah pure computer pe chalae Confused



_________________
ALLAH is one.... so obey ALLAH's orders
Thu Sep 30, 2010 11:21 pm View user's profile Send private message Yahoo Messenger
kamikazix
Pak Newbie


Joined: 19 Sep 2010
Posts: 10
Location: athens

The GOd Father Reply with quote
Admin i have (Windows 7) and i have install the game and then i 've done the crack but when i go to play god father it breaks and it gets to me to close the programm because something is wrong


LOok:

http://www.youtube.com/watch?v=u0pS6Mofnvc&feature=related

i have the same problem with him..


Last edited by kamikazix on Mon Oct 04, 2010 5:30 pm; edited 1 time in total
Sun Oct 03, 2010 5:19 pm View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
sam53
Games Moderator
Games Moderator


Joined: 20 Feb 2009
Posts: 1221
Location: Lahore

Reply with quote
danish12345 wrote:
Sam bro aik problem a gae hai
Kya mai smack down vs raw 2008 computer pe khel sakta ho baqi games ki tarah?
i mean play station emulator buhat slow chalta hai mere computer pe :evil:
maza nae ata game ka
mai game khel sakta ho aik proper icon ho game chalane ka jo smack down vs raw 2008 ko baqi games ki tarah pure computer pe chalae :?



hmmm system agar heavy ho to game sahe chaly ge.. heheh
Sun Oct 03, 2010 11:09 pm View user's profile Send private message
mowais
Pak Newbie


Joined: 27 Jun 2009
Posts: 39
Location: karachi

Problem with true crime newyork city Reply with quote
Sam bro true crime newyork city download kia tha wo ye error de raha hai

Quote:
Unable to locate game data, make sure the DVD is in the drive and re-run

Mon Oct 04, 2010 1:20 am View user's profile Send private message
sam53
Games Moderator
Games Moderator


Joined: 20 Feb 2009
Posts: 1221
Location: Lahore

Re: Problem with true crime newyork city Reply with quote
mowais wrote:
Sam bro true crime newyork city download kia tha wo ye error de raha hai

Quote:
Unable to locate game data, make sure the DVD is in the drive and re-run


crack kero usay.. or give any screen shots of the error
Mon Oct 04, 2010 11:14 am View user's profile Send private message
kamikazix
Pak Newbie


Joined: 19 Sep 2010
Posts: 10
Location: athens

THEGODFATHER Reply with quote
Admin i have (Windows 7) and i have install the game and then i 've done the crack but when i go to play god father it breaks and it gets to me to close the programm because something is wrong


LOok:

http://www.youtube.com/watch?v=u0pS6Mofnvc&feature=related

i have the same problem with him..
Mon Oct 04, 2010 5:31 pm View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
sam53
Games Moderator
Games Moderator


Joined: 20 Feb 2009
Posts: 1221
Location: Lahore

Re: THEGODFATHER Reply with quote
kamikazix wrote:
Admin i have (Windows 7) and i have install the game and then i 've done the crack but when i go to play god father it breaks and it gets to me to close the programm because something is wrong


LOok:

http://www.youtube.com/watch?v=u0pS6Mofnvc&feature=related

i have the same problem with him..


Windows 7, is not compatible with many games and software.
The game is working fine on my PC
Mon Oct 04, 2010 10:11 pm View user's profile Send private message
danish12345
Full PK Member
Full PK Member


Joined: 29 Aug 2010
Posts: 208
Location: Rawalpindi

Reply with quote
Sam bhai aik problem hai
mai ne aik game download ki hai!lekin wo file eboot.pbp wali hai Sad
mujy us file ko chalana nae a raha
agar ap muje ye bata dain k konsa emulator use ho ga us file ko run karne k liye and if screen shot k sath ap muje hul bata daen tu bari meherbani hu gi Embarassed

_________________
ALLAH is one.... so obey ALLAH's orders
Thu Oct 14, 2010 10:38 pm View user's profile Send private message Yahoo Messenger
danish12345
Full PK Member
Full PK Member


Joined: 29 Aug 2010
Posts: 208
Location: Rawalpindi

Reply with quote
Meri bat ka jawab nae dena sam bhai
ap moderator hain jawab tu dain meri baat ka k ap ko pata hai k nae hai? Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

_________________
ALLAH is one.... so obey ALLAH's orders
Thu Oct 21, 2010 12:45 am View user's profile Send private message Yahoo Messenger
sam53
Games Moderator
Games Moderator


Joined: 20 Feb 2009
Posts: 1221
Location: Lahore

Reply with quote
danish12345 wrote:
Meri bat ka jawab nae dena sam bhai
ap moderator hain jawab tu dain meri baat ka k ap ko pata hai k nae hai? :evil: :evil: :evil: :evil:


Thora saber kia kero danish.. reply apko 24 Hours main mil jata hai..

follow this link and try emulator. jo file tm ny download ki hai woh PSP ki file hai.

Code:
http://www.emulator-zone.com/doc.php/psp/forthepsp.html

Thu Oct 21, 2010 1:16 pm View user's profile Send private message
asadullahkhan_3
Pak Newbie


Joined: 19 May 2011
Posts: 40
Location: pakistan

Reply with quote
very good nice sharing keep it up,
Thu May 19, 2011 4:26 pm View user's profile Send private message
usamakl
Pak Newbie


Joined: 22 May 2012
Posts: 2
Location: Pakistan and Canada

hi New in this forum Reply with quote
AOA all,

My name is usama and i am new to this forum, i was use to play CS 1.6 in pakistan but now i am moved to canada and wanted to play in pakistan, Can you tell me in pakistan which server are available with stable Latency and if they are any paid server to play please let me know and if you want my help tp setup server here in canada i have 29 MB dedicated internet with 2 IPs and server available.

My next question is my brothers and cousins are still in pak and we want to play togather please also recomend the best Internet for CS, now a days we are playing on some sarbian server and saw few pakistanis playing there but i want to play with my pakistani brothers. let me know if i can help in making nice big server for all of us here i am willing and willing to pay as well.

Thank you in advance for your reply.

Usama
Tue May 22, 2012 9:22 pm View user's profile Send private message Send e-mail
mudassar jahangir
Pak Newbie


Joined: 05 Jun 2012
Posts: 2

Reply with quote
how i can down load these games what i should do [/b]
Wed Jun 06, 2012 9:18 pm View user's profile Send private message
mudassar jahangir
Pak Newbie


Joined: 05 Jun 2012
Posts: 2

Reply with quote
ye wali games download kese hoon gi kuch to guide kro k ase hi lika hy k ye games free hain
Wed Jun 06, 2012 9:21 pm View user's profile Send private message
lianjump
Pak Newbie


Joined: 07 Jun 2012
Posts: 18

Reply with quote
Wow, good one, what's then????????
Thu Jun 07, 2012 8:54 am View user's profile Send private message
lianjump
Pak Newbie


Joined: 07 Jun 2012
Posts: 18

Reply with quote
Thanx a lot Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Thu Jun 07, 2012 8:57 am View user's profile Send private message
muslimdaughter
Pak Newbie


Joined: 15 May 2014
Posts: 31

its fine Reply with quote
i have seen this post, i will proper reply this later. ok
Tue May 27, 2014 10:04 am View user's profile Send private message
Catchers
Senior Proud Pakistani
Senior Proud Pakistani


Joined: 25 Jun 2012
Posts: 2002

Reply with quote
Problem Sam Bro --------
I have an Image in my Brain ?? I think na na I am sure is a Lady --how can I download that Image --
She is driving a car 175/m.p.h I think stolen car ---Na may be it is her's BUT important Issue is --
shoes ?? na her image wait --Dang man --ok Lets go in sequence --

Lady --in Heels --got into a car drove off -on a slick road --How to download all that Image wait --
ran into a fence took the cloth line with her and cloths are every where --NA--NA chi chi
the ones on cloth line ------------------

can't download that ??????
Tue May 27, 2014 4:33 pm View user's profile Send private message
john235
Pak Newbie


Joined: 22 May 2014
Posts: 9

stuck at same place Reply with quote
hello guys,
i also stuck on that particular place..but i am not able to found password over there please suggest me, what should i do.??


thankzxxxx
Tue May 27, 2014 4:54 pm View user's profile Send private message
Display posts from previous:    
Reply to topic    Forum Pakistan - Pakistani Forums Home » Computer Games All times are GMT + 5 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3
Page 3 of 3

 
Gupshup Forum: Urdu ForumIslam ForumPakistan Army ForumAap Ka SheharNaukaryPakistani Visa
Desi Sports and News: Live CricketSports ForumAkhbar OnlinePakistan EventsWorld News Discussion
Entertainment Media: PTV ForumGEO ForumLollywood ForumBollywood OnlineHollywood ForumDesi Radio
Desi Masala Forums: Gupshup Chit ChatComputer GamesMusic ForumDrama ForumsGhazal ForumDesi FashionDesi Food
Official Forums (Government Department): Dak Khana ChatPolice ForumWapda OnlinePTCL ForumUfone ForumRailway ForumSehat Chit ChatTaleem OnlineTax Forum PKZameen ForumAdalat Forum


Pure Pakistani forum to express your views, thoughts with complete freedom. Archives 1 2

Copyright © ForumPakistan.com.pk 2017 All rights reserved.

Contact Us | Advertise | Report Abuse | FP Team | Disclaimer